Wednesday, January 4, 2012

Video panas minggu ni.

Arkib Minggu-minggu akhir December 2011

Tajuk macam gampang. Fuh.

1. Oley!!

Pada aku video ni mantap gila. Lagi-lagi untuk orang yang cetek ilmu macam aku.

2. I've been proposed.


Banyak reaksi dari kawan dan sahabat handai gua pasal video ni.

  1. Oh, sweet nya.
  2. Fuck la. Tak best langsung. bajet je!
  3. Gua pon dah start pening ni. Macamana nak lamar awek gua nanti. Karang tak romantik malu la gua! Argh!!
Yang penting gua tengok video ni ok je. Haha. Kreatif, inovatif dan romantik. Awww..
Bak kata kawan gua, 


"We all have better love story than Twilight, Ombak Rindu dan 
sbgnya "-Bok 101211
p/s: (Ombak rindu dan sbgnya aku yang tambah =.= )

Yang penting lagu A thousand years memang masyuk.

3. KP | Panglima nak ludah muka buku (PARODY)





Awak kena ingat, sebelum awak guna Facebook awak guna Myspace! Sebelum awak guna Myspace awak guna Friendster! Kah 3 kali!





4. Sesi ''Jamming '' Ustaz Idrus Dengan Zizan





Yang ni memang terbaik. Main muzik boleh, tapi jangan sampai lalai pada suruhan Allah.





3 comments:

Rye Skema said...

hahaha. kau lamar awek kau gune palang automatik kat parking lot jela.

EG said...

Kah3. Nanti aku fikir2 kn.

madammondoq said...

suka lagu video klip atas tu.. wink!!