Friday, April 20, 2012

Nescafe.

2-3 bulan ni hidup aku ditemani Nescafe.
Bukan elok sangat minum Nescafe tiap-tiap hari.
Tapi nak buat macam mana, nak tebus silap-silap aku ini je lah cara nya.






Ya Allah, 
lapangkanlah dadaku dan berikanlah taufiq dan hidayahMu,
agar mudah untuk aku terima ilmuMu.
Amin.


Neskepe dah sejuk. Namun gua tetap telan, buat santapan tekak gua.







IKLAN:

Keep ur eyes peeled for the birth of the new #VWPoloSedan that ur gonna love 


The chance for you to be a reporter at London 2012 Olympic Games. Here’s how.

15 comments:

aku nabihahaha:) said...

apahal entry ni bunyi frust?

cik zaza said...

sy suka minum nescafe walaupun bukan untuk waktu yg memerlukan,kdg2 sampai berpaket2.. nanti mulalah jd musang..huhu

missnadira said...

betul xelok minum selalu..nanti kte jd lagi nervous..

kalau xnk bg nganntuk minum redbull..:P dulu time mini project dengan fyp memang redbull je bertin2.. cerah je mata..smpai kerja da habis pun xleh tdo jugak..:P

aLi said...

http://www.youtube.com/watch?v=8XnUEUA_HkE

klik video ni.:)
selamat study weyy..haha

Bitt (double IS) said...

amin...sedap bau nescafe..tapi saya tak buleh minum.... ;)

tiga minit said...

Terlajak perahu bleh kayuh keblkang tp terlajak perbuatan minumla je nescafe tu..minum utk rilex xpa..tu penting tp kurang2kanla ye..

ZYASH said...

Apakah yang berlaku??

myra abdullah said...

sedap je nescafe =)

FIRDAUS HUSAIN said...

kopi elok je untuk kesihatan...
percaya lah..

Hashira Yusoff said...

klau boleh elakkan la nescafe 3 in 1. sbb pernah baca yg ape2 mnuman yg 3in1 ni xx elok.

SAYA BUKAN SAMDOL said...

nescafe ok utk rangsang minda tapi
nanti in future side effects dia dasat. kalau boleh kurangkan, lepas tu stop. Please.

kawan aku kl sehari tak amik nes dia shaking.

makasih follow.

SAYA BUKAN SAMDOL said...

nescafe ok utk rangsang minda tapi
nanti in future side effects dia dasat. kalau boleh kurangkan, lepas tu stop. Please.

kawan aku kl sehari tak amik nes dia shaking.

makasih follow.

chii said...

time study dulu..mmg hari2 minum nescafe...tp krg ni da jarang sgt2

Nana said...

kuat study la nih..haha

EG said...

Nabiha: Kecewa dengan diri sendiri. Kah3.