Friday, March 9, 2012

Perhabis Kupon.

Tadi gua dan rakan-rakan pergi kedai buku nak beli buku teks untuk semester ni. Seperti biasa, masuk kedai buku terus cari buku yang hendak digunakan.

Dalam usaha mencari buku, lantas mata gua terpandang ruang majalah. Majalah apa entah gua pun lupa tapi yang gua ingat gambar muka depan dia. "Amboi, Nilopah!", kata gua dan rakan-rakan hampir serentak.

Lantas kami pon tutup mata dan terus mencari buku yang hendak dicari. Buku semester ni mahal-mahal. Tak mampu gua nak membeli majalah tu. Ah, gua bukannya nak sangat beli majalah tu. Cuma terpandang je.

Diharapkan dana kupon lepas ni dinaikkan agar dapatlah gua dan rakan-rakan beli buku-buku ilmiah yang lain.

9 comments:

-gedek! said...

buku hutang uncle banyak lah...

haha

missnadira said...

kan kan tak cukup kan..hahah..pape tha..lain kali budak engineering kena bagi voucher 1000 baru cukup..tu pun dapat satu stengah buku je..:P

EG said...

Kah3. last2 nak save duit pinjam buku senior je la. kah3

Ain.Farah.Suffieyya said...

sapiqsah! :P

Wadi AR said...

kemain nilopah lu

iLiAiSyAhkaDir said...

hahaha..... sedap kan astronaut tu. . . meningful sangat wording nya

Nana said...

nilopah tu mende??

hah hah..Baucer 200 x cukup ahh..

aprilmedic said...

pe kate naikan baucer tu rm 2000 sorang amacm?? baru bahagia hidop..hahhaha.. =)

EG said...

Rm 2000 bukan tahap bahagia dah, tak tau nak cakap apa.