Tuesday, May 4, 2010

Awak, selamat tinggal...:-(



Awak, selama 5 bulan kita bersama, saya rasa best sangat2. Awak la yang selaluberada disisi saya. Suka dan duka kita harungi bersama. Sob3..

Awak, ingat tak dulu kan masa kita jalan2 dating same2 macam2 care orang pandangkita. Ada yang kate kite serasi bersama, sweet together, dan mcacam2 la pujian. Ade jugak orang kate awak ni serabut la, tak terurus la, tapi takpe saya tau diorang jealous tengok kite.


Awak ingat lagi tak? Sepanjang 5 bulan kite tido same2 sekatil sebantal. Mandi same2. Berak same2. Sweet la mse tu. Jarang saye jumpe orang yang boleh tandingiawak. bagi saya, you are the best ever.
Awak, ingat lagi tak mase kite dah nak berpisah. Saya sedih sangat2. Saya tengokBarber tu sangap gile nk pisahkan kite. Sebelum ni saye berjaya protect awak dari amoy2 yang geram tengok awak.
Tapi, mase Barber tu nak pisahkan kite badan sayalemah giler. Hanya mampu melihat saja awak diperlakukan sebegitu. Tapi saya tauawak faham. Kite dah janji akan reda je kan. Mungkin satu hari nanti kite akandipertemukan lagi. Barber @ sang algojo dengan rakusnye memenggal awak didepan mate saye. isk3...

As long as people read this post, you are still there my HAIR....

9 comments:

anis;LaDolceVita. said...

Testing,testing.
Haha,
Berjaya
(:

Muhd SyafiqShah Shahfuddin said...

yeah

anis;LaDolceVita. said...

Cepat2,
show off ur new hair(:

assyuhada said...

haha...memangla barber tue giler sangap ushar rambut ko...
hua2...
aq pown tibe2 je nk jd barber ko...

SyafiqShah said...

haha..ko pon nak pisahkan aku ngan 'die'..huhu..

AArif said...

Kelakar lah rambut kau :D

Azekzk said...

singgah2x..

DaYaH JeLitA said...

keciannnn...haha

EG said...

Aarif: Afro itu indah =.=

Dayah: Hahaha.