Thursday, January 3, 2013

Padu

Gambar sekadar hiasan



"Kamu ni belum apape lagi dah cakap susah. Saya bagi satu contoh. Kamu semua main bola sepak kan? Kalau belum masuk padang lagi dah kata lawan tu power gila, mesti kalah game ni, confirm la kamu semua kalah game tu. Cuba kamu mind set awal-awal, ah senang je game ni, confirm boleh main punya. Ha, sama lah macam subjek ni, yang kamu duduk tengok senior yang fail buat apa? Pandang la yang cemerlang. Baru la boleh cemerlang." -Legend



****************************************************



Gua dalam kelas sering dibasuh dengan kata-kata semangat yang padu dan power. Yang dekat atas ni tak cukup lagi power. Tiap-tiap kali bila masuk dalam kelas hati kena kering, sebab waktu kena basuh tu macam-macam ayat yang pedih akan disembur. Kata-kata Legend ni padu tapi gua suka. Ni belum gua masuk lagi cerita-cerita hidup dia.

2 comments:

aLi said...

shah, inspired aku dengan kata2 tu. :)
hehs

nadiradyaa said...

setuju.

sebenarnye depends on diri sendiri, kalau minat xde bende yang susah, kalau xminat belum cuba lg da surrender.:P

then again, orang kita selalu minat benda2 senang, xminat benda2 susah..so go figure.:P