Monday, June 6, 2011

Hey man, you call this a job?

  • Paradise island caretaker.


Hampir 35,000 orang di seluruh dunia yang apply untuk kerja ni, akhirnya, Ben Southall sipilih untuk kerja ini.
Apa yang dia perlu buat? Swim, explore and relax. Sambil2 tu, tulis blog untuk promote pulau tu.

  • Luxury Bed Tester.




Damn, yang ni lagi macam cibai. British undergraduate Roisin Madigin, 24, memperolehi £ 1000 (RM4, 918)sebulan untuk tidur kat katil2 yang direka oleh designer2 dari syarikat Simon Horn Ltd.
Dia dipilih setelah menyertai satu “sleep survey” yang dibuat oleh syarikat itu. 


  • Resort waterslide tester.



Tommy Lynch, 31, kelilingi dunia ni semata2 untuk mencuba waterslide kat resort2 di seluruh dunia.
Banyak gak benda yang dia check. Tinggi,kelajuan, kuantiti air dan landing of the flumes. Semua ni untuk memastikan semua gelongsor2 ni selamat untuk digunakan.

  • Candy Tester.


Budak sekolah lagi beb, Harry Wilsher, 14, dipilih sebagai chief tester untuk top-secret recipes in US.



  • Condom Tester.

  • Games Tester.



Star, 30 April 2011.



p/s: Gua ingat nak yang kedua@ ketiga. masyuk beb!

2 comments:

Rye Skema said...

wah heaven giler tidur pon dpt duit :D

EG said...

tau xpe. style kn?