Sunday, July 24, 2011

Sepak Takraw Piala Dunia



Pasukan lelaki Malaysia tahun ni layak ke final setelah menewaskan Singapura 3-0. Namun begitu, kehebatan Thailand tak dinafikan. Malaysia tewas di final kepada Thailand 3-0 jugak. Adoyai, aku betul2 sedih. Nasib ada la fight sikit masa set ke 3. Pasukan perempuan pula tewas kepada Vietnam 1-3 di separuh akhir. Apape pun tahniah sebab dapat masuk final. Boleh cuba lagi lepas ni.



Keputusan perlawanan boleh tengok dekat sini.


p/s: Jantung aku betul2 teruji masa tengok final lelaki tadi. Hahahaha.
     : Cerita LIBAS terbaik la.

8 comments:

Amy A. said...

alamak! cerita sukan! *lari*

EG said...

Hahaha..chill

aku nabihahaha:) said...

aku suka gila wei tgk takraw. aku pun tgk game nih. thailand mantap :o

EG said...

tau xpe. penat aku sokong Malaysia. Adoyai, stress kot main kat tempat sendiri.

Hans said...

thailand masih jaguh dunia
kadang2 je malaysia buat kejutan
haihhh

EG said...

tu la pasal.
aku rasa Malaysia boleh je juara.
Tapi kena banyak training la.=)

hamzah ian said...

lama dah aku tak main sepak takraw ni.. ahhaa

Hans said...

insyaallah
ada rezeki mesti malaysia kembali jadi raja dunia dalam takraw

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html